FORETRUKNE STARTSIDE LOGIN
Menu Autoværksted
» Autoværksted
» Bestil service mm.
» Værksteds personale
» Tips & Ideer
Aktuel tilbud
Nyhedsmail
Tilmed nyhedsmail her...
Tips & Idéer
Beskyt bilens låse
Inden vinteren er det en god idé at smøre bilens låse, så de ikke fryser fast i løbet af vinteren. Vær ekstra opmærksom hvis du har centrallås med fjernbetjening og sjældent bruger nøglen til at åbne døren.

Er låsen frosset fast, hjælper låseolie i løbet af få minutter.
Tjek oliestanden
Det er vigtigt at tjekke oliestanden med jævne mellemrum, da motoren brænder sammen, hvis du løber tør for olie. En nyere motor bruger typisk fra ½ - 1 ltr. motorolie, hvilket er i overensstemmelse med bilfabrikkernes anbefalinger.
Vinterdæk
Når du før vinteren skal beslutte om der skal sommer- eller vinterdæk på bilen, er det vigtigt, at du tager højde for dit kørselsbehov. Da vinterdæk er bedst på dage med is eller sne, og sommerdæk er bedst på både tør og våd vej, er den bedste løsning et kompromis.

Men husk, uanset om du vælger sommer- eller vinterdæk, er det vigtig altid at afpasse hastigheden i forhold til føret. Lyt derfor til vejrmeldingen og kør hjemmefra i god tid.

Kig forbi din lokale AutoPartner - vi hjælper med at finde det rigtige dæk til din bil.
Vær god ved dine dæk
Dæktryk
Det er vigtigt med et korrekt dæktryk, idet et forkert dæktryk resulterer i et ringere vejgreb og et forhøjet slid på dækket.

I bilens instruktionsbog eller på mærkater ved bilens døråbning finder du de anbefalede dæktryk for netop din bil. Husk også at kontrollere dæktrykket i reservehjulet.


Dækmønster
Loven foreskriver, at der er mindst 1,6 mm dækmønster på dækkene, men der bør minimum være 3 mm mønster, da dækkene herefter mister sine egenskaber med ringere køresikkerhed tilfølge. Til sammenligning har et nyt dæk et mønster på mellem 7 og 8 mm.

Et dæk med kun 1,6 mm dækmønster pumper mindst 85 procent mindre vand væk end et nyt dæk.
Kontakt Info
Skovlund Autoværksted
Hovedgaden 23, Skovlund
6823 Ansager

Tel.: 7529 2107
Åbningstider
Mandag - torsdag
07.30 - 16.00
Fredag
07.30-15.00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Copyright © Skovlund Autoværksted 2008